Начало

Начало За нас

За нас

 "КЪНИ-ФОЙЕРВЕРК" ЕООД - Шумен е с богат опит и традиции в областта на търговията и употребата на любителските и професионални фойерверки и сценичната пиротехника. Фирмата разполага с всички необходими лицензи за съхранение, търговия, транспорт и употреба на пиротехнически изделия. Разполага и със собствени лицензирани магазини и складове.

 Занимаваме се с търговия на дребно на любителски и професионални пиротехнически изделия вече 15 години. От 2005 г. имаме лиценз за употреба на пиротехнически изделия за цялата страна, разполагаме с добре обучен и акуратен в работата си персонал, като основната ни цел е клиентите ни винаги да получават най - красивите, безопасни и ефектни фойерверки.

 Разполагаме с голямо разнообразие от продукти, като се започне от най -малките любителски артикули и се стигне до професионалните пиротехнически изделия, съобразени със световните стандарти за качество и безопасност. За да бъдем предпочитани от нашите клиенти и неповторими в създаденото от нас като визия и емоции, имаме специална фирмена програма за тестване, проучване и комбиниране на най - новите пироефекти. Партньори в осигуряването и асортимента на предлагания продукт са ни колегите от "ЕНИГМА ФОЙЕРВЕРК" ЕООД, доказали името си на водещи за България вносители на пиротехнически изделия.

 За нашите клиенти предлагаме атрактивни пакетни цени, които включват програми с използването на богато многообразие от фойерверки. Пироефектите (заря и илюминации) могат да бъдат реализирани и с избрани от клиента артикули. Разполагаме с необходимия арсенал за изстрелване на сферични и цилиндрични звездни снаряди (боракси), както и установки за изстрелване на ракети - комети.